FAQ

Nog nieuwsgieriger naar hoe we werken? We beantwoorden hier alvast de meest gestelde vragen. Kun je het hier niet vinden? Verras ons met je vraag!

waarop zijn de genoemde prijzen gebaseerd?

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op 100 gasten, exclusief bediening, transportkosten en serviesgoed. De exacte prijzen werken we graag uit in een op maat gemaakt voorstel.
Het mag ook andersom; geef ons je budget door en we kijken wat we hiervoor kunnen maken. Jullie budget geeft ons vaak een richtlijn over hoe relatief eenvoudig of juist luxe jullie het graag willen maken. Elke setting vraagt om een passende aanpak!

voor wie?

We zijn er met name voor bedrijven en zakelijke klanten, maar verzorgen ook events voor particulieren.

is er een minimum/maximum aantal personen?

Onze keuken is ingericht op grotere aantallen, maar we kunnen al vanaf 10 personen voor jullie klaar staan.

in welke regio werken jullie?

Veel van onze opdrachtgevers zitten in Maastricht, Eindhoven of Sittard, want in de laatste zijn we gevestigd. Echter, we komen net zo graag in Belgisch Limburg en Antwerpen, en hebben ook vaste opdrachtgevers in Breda, Dordrecht en Utrecht.
Onze (kerst)pakketten gaan niet alleen het hele land door, maar zelfs de hele wereld; zelfs tot in Amerika en Australië!

hoe lang van tevoren moet ik bestellen?

Het liefst zo vroeg mogelijk natuurlijk.
Voor zakelijke events plannen we graag een paar maanden vooruit mee. Catering plannen we graag een maand vooruit, maar ook last minute, zoals een week of een paar dagen van tevoren, staan we graag voor je klaar. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. En mocht het last-minute niet meer lukken om een catering te regelen met bediening, zorgen we voor een heerlijke tafel vol hapjes die je zelf kunt pakken. We denken graag mee!

ik heb speciale wensen, kan dat?

Natuurlijk! We maken veel lekkere, vegetarische of vegan hapjes. Daarnaast zijn we goed bekend met de meeste allergieën. We willen graag dat ons eten een feestje is voor iedereen, dus inventariseer goed de dieetwensen van je gasten, geef het op voorhand door, dan maken we graag voor iedereen iets lekkers.

bieden jullie ook dranken aan?

Ja, wij kunnen ook de drank verzorgen. We hebben een breed assortiment dat bestaat uit fruitwaters, frisdranken, jus d’orange, smoothies, koffie en thee. Daarnaast kunnen we ook een selectie van alcoholische dranken aanbieden, zoals bier, wijn en cocktails.

hoe zit het met de levering?

We kunnen de catering op de door jou gekozen locatie leveren en daar neerzetten. Je kunt er echter ook voor kiezen om het eten te laten uitserveren door onze enthousiaste medewerkers. De kosten bedragen €9,50 tot en met 10km, daarna rekenenen wij €0,39 cent per extra km.

kunnen jullie ook servies en bestek regelen?

Zeker, van borden, kommen, glazen tot kopjes, wij kunnen het voor je regelen. Heb je liever disposables? Ook dat is mogelijk. We maken gebruik van duurzame disposables als alternatief voor traditioneel serviesgoed en bestek.