OVER ONS

Soupa Doupa levert maatwerk in Catering & Pakketten.
Wij denken graag mee om uw event of (online) bijeenkomst onvergetelijk te maken!

Ons verhaal

Als foodlover & optimist had Ellen Schreuders het na 10 jaar in de foodindustrie wel gezien.

“Ik ben gek op lekker eten, écht eten, dat met aandacht bereid is. Dat lekker is en iets goeds voor je doet. Zo ontstond het idee voor Soupa Doupa. Maar dan moest het ook niet gewoon een leuk bedrijf, maar een super duper leuk bedrijf worden; vandaar de naam Soupa Doupa!”

In 2015 startten we met onze healthy catering voor bedrijven. Het begon met lunches, en groeide snel naar ontbijtjes, borrels en festivals zoals Tomorrowland. Op elke event zul je een van onze projectmanagers vinden. Een flexibel aanvullend team van enthousiaste Soupa Doupa’s staat klaar om je gelegenheid helemaal te ontzorgen.

Uiteraard verliezen we hierbij onze missie nooit uit het oog; eat good, feel good, do good! Ons lekkere home made eten, met ingrediënten uit de buurt, focus op groenten en fruit met oog voor detail, zorgt ervoor dat we al heel wat mooie klanten mochten bedienen.

ons team

ellen schreuders

Energiek, ervaren, creatief (ietwat chaotisch) en altijd op zoek naar hoe het nóg beter en leuker kan. Niets maakt haar blijer dan een oprechte connectie met de opdrachtgever maken, om hun event of pakket het ‘oooohhh-effect’ te geven.

nick nabben

Bouwsteen en operationele held; met een koel hoofd en een warm hart. Inkoop, logistiek, socials en pakketjes zijn zijn expertise, maar eigenlijk weet hij alles. Vraag het hem gerust (maar beter niet voordat hij koffie op heeft). Als parttimer naast zijn studie People & Businessmanagement begonnen in 2018, en zichzelf onmisbaar gemaakt op elk gebied.

job arets

Na zijn studie Facility Management en jaren horeca ervaring, komen hier al zijn skills samen. ‘Hallooootjes!‘ is zijn lijfspreuk en ja, hij is echt zo vrolijk (zelfs om 5:30u ‘s ochtends). Lekker lijstjes maken, structuur aanbrengen, cijfers & data analyseren om vervolgens zijn energie laten shinen op locatie bij onze gasten; Job heeft zijn eigen droombaan gefaciliteerd bij Soupa Doupa.

kimberly kösters

Om de female power bij Soupa Doupa verder uit te rollen tot ver over de grenzen is Kimberly, na haar European Studies, bij ons gestart. Een echte aanpakker, op de zaak of op locatie. Dol op fruitsap met levenservaring (of ja; wijn), maar altijd punctueel en door haar ervaring in events altijd een stap vooruit om onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven.

‘It’s not easy being green’

... zei Kermit de Kikker jaren geleden al. Maar Soupa Doupa is dol op een uitdaging! We gaan heel ver om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo werken we bijvoorbeeld enkel met bio plastic. Al onze verpakkingen mogen dus gewoon in de groenbak!

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.