IN DE MEDIA

Van de Limburger tot het RTL nieuws,
we hebben al op heel wat plekken ons verhaal mogen delen.

lagerhuis rosa

25 augustus 2023 - Lagerhuis Rosa keerde deze zomer terug voor een tweede editie, op vrijdag 25 augustus in de spiegeltent op het Sint Rosa terrein.
Daarmee vormt het de aftrap van het sfeervolle Sint Rosa festival. Tijdens het ondernemersevent wordt je in een unieke ambiance uitgedaagd om te sparren met je medeondernemers. Inspirerende sprekers vertellen je meer over hoe zij omgaan met kansen in de regio wat heeft geresulteerd tot fenomenale prijzen!

Meer informatie

de limburger

20 april 2023 - De bedrijven Helwig Kozijnen en Computd uit Geleen en Soupa Doupa uit Sittard zijn in de prijzen gevallen bij de Brilliant Business Awards, de ondernemersprijzen van de Westelijke Mijnstreek. (Foto: Mitchell Giebels)

Meer informatie

brilliant business

2 april 2023 - Soupa Doupa is naar eigen zeggen het meest blije cateringbedrijf ter wereld. Het verzorgt healthy catering voor bedrijven, happy pakketjes, evenementen en festivals. Met Limburg als kerngebied, verstuurt het ook pakketten door het hele land tot en met België.

Meer informatie

de ondernemer

22 november 2022 - De feestdagen staan voor de deur. De voorbereidingen zijn bij veel ondernemingen al in volle gang, en met name het kerstpakket krijgt dit jaar aandacht. Hoe bedank je je medewerkers in een roerige tijd van inflatie, klimaatcrisis en stijgende energieprijzen? Duurzame ondernemers Manon van Leeuwen, Ellen Schreuders en Maaike Waarts signaleren de vijf duurzame trends.

Meer informatie

rtl nieuws

13 december 2021 - Veel werknemers konden dit jaar niet fysiek op werk aanwezig zijn. Werkgevers pakken daarom extra uit met de feestdagen en kopen dit jaar grotere en luxere kerstpakketten. Jaqueline Roest, manager Makro Kerstpakketten, verkoopt dit jaar meer pakketten. "Het waarderen van werknemers en je erkent voelen als werknemer is heel belangrijk."

Meer informatie

insittard-geleen

1 mei 2018 - "Een eigen bedrijf runnen is verslavend" Drie jaar geleden, in 2015, startte Ellen Schreuders met Soupa Doupa haar eigen cateringbedrijf in Sittard-Geleen. Met gezonde en duurzame (zaken)lunches en buffetten richt ze zich vooral op ondernemingen en organisaties.

Meer informatie

limburg zaken

10 januari 2016 - In één nacht bedacht ze de basis van haar concept: Soupa Doupa voor home made soepen, sappen en salades. Nog geen jaar is Ellen Schreuders bezig. Met een gezonde dosis 'Waarom-kracht' ('Why Power') en bereid om alle uiteenlopende taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen die horen bij een startend bedrijf.

Meer informatie

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.