PARTNERS

We komen graag naar jullie toe, maar als jullie op zoek zijn naar een mooie locatie, dan weten wij er wel een paar. We werken heel graag samen met deze mooie plekken in ons gastvrije Limburg.

kasteel wolfrath

Verborgen in het bos bij Holtum ligt deze parel; een kasteel, met gracht, van 400 jaar oud. De geschiedenis is superstijlvol meegenomen in de zeer verfijnde inrichting. Een prachtige plek voor een vergadering op niveau, een sfeervolle bruiloft of een event om nooit te vergeten. Je gasten krijgen het gevoel dat Kasteel Wolfrath van hèn is.
Waan je kasteelheer; samen maken we onvergetelijke herinneringen.

Meer informatie

toon hermans theater

In ons wonderschone stadje ligt een sfeervol theater, vernoemd naar onze lokale held Toon Hermans. Een prachtige grote zaal met 800 zitplaatsen, maar ook een sfeervol theatercafé om het event af te sluiten. Wil je een spreker of optreden combineren met een sfeervolle avond, met natuurlijk heerlijke hapjes, vullen we dit samen graag in.

Meer informatie

de cour

In het prachtige Zuid-Limburg ligt vierkantshoeve De Cour. Gastheer Wiet en gastvrouw Carola zijn de charmante eigenaren van deze prachtige plek, waar we al vele diners en intieme events mochten verzorgen. Overnacht samen in een van de prachtige kamers en laat de tijd stilstaan in het historische Gronsveld.

Meer informatie

studio radium

In het hippe Labgebouw in Maastricht, een ruwe oude fabriek, heeft Studio Radium de top floor met meer dan 1.000 m2. Videografie, fotografie, hybride events, livestreams, presentaties of meetings? Het is allemaal mogelijk in Studio Radium. Industrieel meets fashion; dit is de plek voor een hip event, met natuurlijk hippe drinks en bites.

Meer informatie

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.