BIG CHANGES!

Door Ellen Schreuders op 28/12/2022 onder algemeen

In de hectiek ga je er zo snel aan voorbij, maar terugkijkend aan het einde van het jaar, zie je pas hoeveel er weer veranderd is. We begonnen dit jaar nog vol in een lockdown. Van de kerstpakketten gingen we zo door naar online nieuwjaarsborrels. Pakketten vol bubbels, gelukskoekjes en healthy hapjes gingen weer naar medewerkers thuis.

Big Changes Ellen Schreuders portret foto

Back with a bang

Onze eerste grote catering opdrachten in 2022 was direct een feest; en wát voor een. We mochten in het theater aan de slag met een lunch voor het Metropole Orkest. “Back with a bang” grapten we zelf, en zo voelde het ook. Het was nog wat onwennig, en iedereen kreeg nog een eigen lunchbox, maar toch voelde het als een nieuwe lente.

Primeurs

Afgelopen jaar hebben we heel wat primeurs gehad; een beurscatering in Barcelona, een sportdag van A-Z bij Sitech, een mocktailbar bij Vidar, een openingsweekend voor Familie Erfrecht, 3 weken Tomorrowland, een heel weekend cateren voor Discover Overland, 2.500 smoothies voor Limburg Live. Bomen geplant voor de Westelijke mijnstreek en een bruiloft verzorgd in de Ardennen. Na lange tijd mochten we weer aan de slag bij BMW, Laagland en de Domijnen.

Going places!

Wekelijks zijn we in Eindhoven, onder andere bij Bechtle en Stantec, maar we hebben ook gecaterd in Oosterhout en Dordrecht. Sessibon, H&M en ARP zijn onze thuisbasissen in Maastricht. Voor Event Pilots mochten we vanuit Antwerpen heel België door. We deden nog een beurs in Düsseldorf en binnenkort mogen we naar Hoofddorp.

The real deal

Hoe mooi het ook is om thuiswerkers te verrassen met een mooi pakket vol lekkers, en hoe fijn het ook is om de reacties daarna te zien op de socials, of een dankmail te ontvangen van de opdrachtgever; er kan niks op tegen ‘the real deal’.

Het zien van de blije gezichten en het enthousiaste geroezemoes van onze gasten die ons eten zien, of juist de stilte horen vallen als iedereen aan tafel zit te genieten. Zien hoe mensen elkaar iets laten proeven, of nog een keer terugkomen voor de tweede (of derde) ronde. Goed gaan zitten voor een foto voor de socials of om het thuisfront jaloers te maken, dat zijn de momenten waarop wij elkaar aan kijken en denken ‘Yes! We did it’.

‘Als ik jou zie, denk ik altijd aan een dag met een gouden randje’ zei laatst een opdrachtgever tegen me, op de trap bij de sportschool. Later realiseerde me ik wat een prachtig compliment dat was. Onze gasten een onvergetelijk event bezorgen, of dat nou een opening, bijeenkomst, borrel, lunch of feest is, blijft naar mijn idee een droombaan.

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.