EEN ONVERGETELIJKE BRUILOFT

Door Kimberly Kösters op 19/06/2023 onder algemeen

Bij Soupa Doupa begrijpen we dat een bruiloft een unieke gelegenheid is! We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het creëren van een fantastische ervaring voor jullie en jullie gasten. Met onze passie voor voeding en aandacht voor detail zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Onvergetelijk

Een onvergetelijke bruiloft begint natuurlijk met de perfecte voorbereiding. We geloven dat catering verder gaat dan alleen het serveren van eten. Ons enthousiaste team staat voor jullie klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat deze bijzondere dag precies zo wordt als jullie in gedachten hebben. Samen bespreken we jullie wensen en geven we advies.  

Uniek

Natuurlijk is elk bruidspaar uniek en elke bruiloft anders! Daarom bieden we een breed scala aan opties die we met jullie zullen doornemen. Van het ontvangst, met of zonder bubbels, tot de hapjes laat in de avond. Wij zorgen voor een culinaire verrassing voor alle gasten.  

Naast het creëren van heerlijke gerechten, hechten we veel waarde aan de presentatie van onze catering. We geloven dat eten niet alleen lekker moet zijn, maar ook een lust voor het oog. Prachtige opgemaakte borden en buffetten die passen bij de stijl en het thema van jullie bruiloft.  

Service

Bij Soupa Doupa staat service voorop. Tijdens de Briljant Business Awards, hebben we de award in de categorie Parel in de wacht weten te slepen. Daarmee mogen wij ons een jaar lang de meest klant-, en/of servicegerichte onderneming in de Westelijke Mijnstreek noemen. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat alle gasten met een Soupa Doupa vibe worden ontvangen. Of het nu gaat om een intiem diner of een bruisende receptie, ons team zorgt voor een perfect geregelde dag!  

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.