EN HET ZONNETJE KREGEN WE CADEAU!

Door Ellen Schreuders op 06/06/2023 onder algemeen

Ontvangst, bar, foodtrucks, aankleding, koeling, logistiek..
Bij dit soort projecten komen echt al onze skills aan bod. En als het dan, met een zonnetje en meer dan 300 blije gasten allemaal op zijn plek valt, dat is pas echt genieten.

Foodtruck catering op festival

Meedenken

Al sinds januari mocht ik het grote brein achter deze mooie familiedag, Laura Convertino, bijstaan met het plannen van deze familiedag. Je werk is zo’n belangrijk deel van je leven, en om dan je familie eens een kijkje te kunnen geven in zo’n high tech omgeving, dat is een momentje. Je wilt dat je medewerkers met trots kunnen vertellen over hun werkplek, en ook commitment creëren bij hun naasten.

Om vervolgens daarna, heerlijk samen te genieten van een frisse smoothie, fruit, wraps en summer rolls. Om het echt een feest te maken, creëerden we een eigen Basic Pharma foodtruckfestival. Uiteraard met kidshoek en een gezellig muziekje.

Het is best een intensief traject, en naarmate de datum nadert, volgen er toch nog heel wat belletjes, mailtjes en appjes naar elkaar. Over de fotograaf, de stroompunten, de levertijden van de materialen, prullenbakken, looproutes.. Het is fijn dat we onze ervaring hierin kunnen inzetten, maar elk event is toch weer bijzonder, en zo is er altijd nog iets te bij te sturen. Net na de laatste check in de ochtend, viel op dat het wel heel stilletjes was buiten.. Toch even snel overleggen. 2 minuten later zat er een medewerker van ons in de auto om een paar boxen op te halen.

Anticiperen

We hadden uiteraard een slecht weer scenario klaar, maar wat is het toch fijn als het zonnetje erbij komt en het lekker buiten kan. De hooikoorts nemen we dan wel even voor lief.

Gasten reageerden blij verrast op ons aanbod, ouders blij dat er wat lekkers en toch gezonds was voor de kids.. en henzelf. De kleurrijke wraps en healthy summer rolls, in een zomerse kokosnoot, maakten het een echt minifestival.

Feedback

Om het dan af te mogen sluiten met deze mooie feedback, maakt het echt de perfect zomerdag:

“Mede dankzij Soupa Doupa kijken we terug op een succesvolle familiedag! Bij het organiseren van zo’n zakelijk event komt ontzettend veel kijken, maar Ellen en haar team hebben ons uitstekend bijgestaan. Ze denken aan alle details, zorgen dat iedereen tevreden is, stellen zich flexibel op en kunnen ontzorgen als de besten! We konden ons geen betere partner voorstellen, dank jullie wel!”

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.