GEZELLIGE & DUURZAME KERST!

Door Nick Nabben op 30/10/2023 onder gezellige & duurzame kerst!

Een handjevol kerspakketten maken voor bestaande relaties, zo begon het. Maar al snel bleek er grote interesse te zijn in kerstpakketten die afwijken van wat men gewend is, want dat is waar we naar streven; dat ‘ooeeeehh’-moment.

Sneeuwbaleffect

Vanaf oktober schalt Mariah Carrey hier al door de loods en raken wij al helemaal in de kerststemming. De kerstpakketten worden vanaf dit moment zingend, dansend en met een lach ingepakt, en precies dát willen we overbrengen wanneer het pakket wordt geopend...

Maatwerk kerstpakketten

Onze kerstpakket mogelijkheden gaan alle kanten op; van gezellige borrelpakketjes met hapjes, drankjes, een dekentje en een spelletje, tot een compleet verzorgd kerstbrunchpakket voor het hele gezin met zoetigheid, een gingerbreadman om samen te decoreren en een alcoholvrije bubbel. Zelfs culinaire pizza-avonden worden voorzien aan de hand van onze pizzapakketten met wijnen, kookboeken en zelf een pizzaoven. Dit is allemaal te vinden in ons kerstpakkettenmagazine! Naast deze voorbeeldpakketten is maatwerk waar we écht shinen; we kijken met de klant mee naar de gewenste ervaring van de ontvanger.

Duurzaamheid onze prioriteit

Niet alleen tijdens het catering maar ook bij het samenstellen van onze kerstpakketten hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze pakketten zien er niet alleen knus en gezellig uit, maar we dragen ook ons steentje bij aan een groenere planeer. We gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen en streven ernaar zoveel mogelijk lokale en biologische producten te gebruiken. Onze pakketten zijn een smaakvolle keuze vol kleurrijke en sfeervolle lekkernijen die zowel het hart als het milieu verwarmt. Voor de echte duurzaamheid fans, hebben wij zelf een The Planet Means The World To Me pakket samengesteld. Hetzelfde kerstgevoel, maar dan veel groener!

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.