HET VERHAAL ACHTER DE (KERST)PAKKETTEN

Door Nick Nabben op 12/01/2023 onder pakketten

Er was eens een cateringbedrijf… 

(Kerst)pakketten én catering. Misschien niet de allereerste combinatie die in je opkomt, maar toch durf ik te zeggen dat we in beide uitblinken. Waar we de ene week nog klanten verrasten met heerlijke gerechten en een top service konden we een week later de tent sluiten vanwege de maatregelen tijdens de coronacrisis. **Wat nu? **

Nick Nabben bij kerstpakketten Soupa Doupa

Covid-19

Tijdens de coronacrisis werden wij geconfronteerd met een uitdaging die wij nog nooit eerder hadden meegemaakt. Wat konden wij doen om als bedrijf te overleven? Wat konden wij in deze moeilijke tijd voor onze klanten betekenen?  

En toen ontstond er een idee. Binnen een paar dagen werd het businessplan radicaal omgegooid. Geluk in een doosje voor iedereen die niet meer naar kantoor mocht. Zelf vonden we het een fantastisch idee en gelukkig dachten onze klanten daar hetzelfde over!  

Gemaakt met liefde

De pakketten werden zorgvuldig samengesteld! In het begin schreven we zelfs alle briefjes met de hand. Ik kan je vertellen dat dat soms voor wat logistieke uitdagingen zorgde. Maar bij Soupa Doupa alleen maar blije werknemers, want het vullen van de pakketjes was toch echt wel het uitje van de week! Wat wil je nog meer? 

Gelukkig konden we langzaam afscheid nemen van alle maatregelen en mochten we ook weer aan de slag voor jullie borrels, feestjes en events. We hadden de smaak van het maken van pakketten echter goed te pakken. Dat was toch ook wel heel erg leuk! 

En daarom doen we het nu allebei:

The best of both worlds!  

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.