ZET DE TREND; 2023

Door Ellen Schreuders op 16/01/2023 onder algemeen

Wat we hebben ingezet in het afgelopen jaar, vormt absoluut de basis voor het komende jaar. Onze opdrachten en opdrachtgevers zijn met ons meegegroeid. We zien een mooie basis voor onze business in 2023.

Zet de trend Ellen Schreuders portret foto op kruk

Healthy

Het duurt 3 weken tot je een nieuwe gewoonte ontwikkelt. Ik vraag me wel eens af hoelang het duurt, tot je een nieuwe smaak ontwikkelt. Het zoet-bittere van verse groenten kan ik inmiddels veel meer waarderen dan de aardbeiensnoepjes waar ik vroeger zo gek op was. Ik kan me zelfs niet meer indenken dat ik suiker in mijn koffie dronk. Onze opdrachtgevers zijn vaak mensen die ook thuis al deze stappen maken, en dit ook willen uitstralen in de events en gelegenheden die ze organiseren. Frisse, kleurrijke hapjes, met aandacht gemaakt en met een lach geserveerd; daar worden wij voor ingeschakeld.

Een smakelijke zakelijke lunch is voor ons een buffet vol kleine broodjes en wraps, veel afwisseling, weinig vlees en lekker kleurrijk. Bijpassende salades en soepen erbij, en iedereen gaat voldaan verder met de bijeenkomst.

Laatste kreeg ik de vraag; "We willen wel een Soupa Doupa lunch maar niet te Soupa Doupa". Ik moest hier vreselijk om lachen, maar begreep precies wat ze bedoelden. Dit keer geen wraps, broodjes en salades, maar een vegetarische burger met groentebagels, of een buffet van maaltijdsoep met rijstnoodles of spring rolls met je favoriete groenten. Onze vaste opdrachtgevers blijven ons uitdagen en dat vinden we enig.

Duurzaam

Bij een event over duurzaamheid of de aftrap van de duurzaamheidsvisie van onze zakelijke klanten hoort natuurlijk ook een bijpassende lunch. Helemaal in ons straatje en passend bij onze keuken. Onze hipste opdrachtgevers zoals Stantec en Nextview kiezen er als bedrijf voor om al hun catering standaard vegetarisch of zelfs veganistisch te doen. Ik kan het enorm waarderen als een bedrijf dit soort keuzes maakt, en hoe leuk is het voor ons om hier elke maand weer en creatieve draai aan te geven.

Hybride events

Duurzaamheid trekt zich ook door in mobiliteit; gaan we echt nog 3 uur in de auto zitten voor een presentatie van een uur? Onze tijd en energiebronnen zijn waardevoller dat dit. De gasten op locatie verwennen we graag met een hapje en drankje ter plaatse, maar je wilt wel ook die betrokkenheid creëren met de deelnemers vanuit thuis. We zorgen voor een borrel-, ontbijt- of lunchbox vol lekkers, om te openen tijdens de bijeenkomst, en creëren zo de samenhorigheid die je wilt bereiken door de deelnemers de aandacht te geven die ze verdienen.

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.