REVIEWS

Supertrots zijn we op onze klanten reviews.
Opzoek naar alle google reviews? Bekijk ze hier

Soupa Doupa is echt een TOP bedrijf! Ik had het genoegen om met dit bedrijf de kerstpakketten voor 50 van mijn medewerkers te mogen organiseren, ze hebben niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar ze passen zich ook echt aan naar wat de klant wenst ! Iedereen heeft ondanks Corona super genoten van een ZEER goed verzorgt kerstpakket. Ellen van Soupa Doupa is een event manager in hart en nieren en haar medewerkers zorgen met passie en regelen alles tot in de puntjes. Ik ga sowieso terug in de toekomst !

Ignace Reijner

Ik heb bij Soupa Doupa een Doe-het-zelf pakket ingekocht voor mijn klant relaties. Het was is een leuk-lekker pakket geworden! Klanten (en ik zelf trouwens ook) waren enthousiast. De medewerkers van Soupa Doupa waren erg vriendelijk en dachten mee over de mogelijkheden die binnen mijn budget pasten. Hartstikke GOED! Bedankt Soupa Doupa team. Ik ga dit zeker vaker doen.

Irene V

Soupa Doupa is zoals de naam al zegt Soupa Doupa!
Zorgvuldig, geduldig en soupa klantgericht.
Het buffet was echt mega veelzijdig en over de Soupa Soep raakte onze gasten niet uitgepraat!
Wil je een feest geven met catering die helemaal tip top is: Soupa Doupa!
Thanks Ellen, Job en alle anderen! Tot de volgende keer!

Kootje Spek

Mede dankzij Soupa Doupa kijken we terug op een succesvolle familiedag! Bij het organiseren van zo’n event komt ontzettend veel kijken, maar Ellen en haar team hebben ons uitstekend bijgestaan. Ze denken aan alle details, zorgen dat iedereen tevreden is, stellen zich flexibel op en kunnen ontzorgen als de besten! We konden ons geen betere partner voorstellen, dank jullie wel!

Laura Convertino

Fijn contact, heerlijke catering & Ellen (en team) denken super goed mee in mogelijkheden. Kortom, prettige samenwerking!

Linda Joris

Werk al jaren samen met Ellen en haar team. Werkelijk fantastisch! Ze denken met je mee, doen altijd net even dat beetje extra. Nog nooit teleurgesteld. Absolute aanrader.

Marc

Wat hebben wij genoten van onze uitstekend verzorgde en bovenal overheerlijke lunch van Soupa Doupa. Deze poké bowl was rijkelijk gevuld met de lekkerste ingrediënten. En we kregen het ook nog eens gebracht met een hoop zonneschijn. Wat een verwennerietes! Tot snel weer!

Valerie De Leeuw

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.