EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Door Job Arets op 08/04/2023 onder algemeen

Grote events, onvergetelijke ervaringen. Wij geven je een exclusief kijkje achter de schermen!

Bediening met etagere op bruiloft

Samen Sparren

Een opdracht begint natuurlijk bij jou! Om er zeker van te zijn dat jouw feest, festival of bruiloft onvergetelijk wordt, vinden we het belangrijk om met je in gesprek te gaan om erachter te komen hoe je het voorstelt. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een voorstel dat past bij de informatie die je met ons hebt gedeeld.  

Wij gaan aan de slag

Het maken van een planning is een van de cruciale aspecten van ons bedrijf. Bij een opdracht komt veel kijken. Van de personeelsplanning, de inkoop tot het vervoer. Alles moet tot in te puntjes worden geregeld. En als dat geregeld is? Dan gaan we de keuken in! 

In de keuken werkt ons team nauw samen om alle gerechten op ons menu met veel passie en liefde te bereiden. Er hangt niet voor niets een bordje in onze keuken met de tekst: 

‘’A recipe has no soul, one must bring soul to the recipe’’ 

We maken hierbij gebruik van lokale ingrediënten en hechten veel waarde aan de presentatie van elk gerecht. Een feestje voor het oog en de maag!  

Bij jouw evenement zorgen we er natuurlijk voor dat alles vlekkeloos verloopt. Van het opzetten van het buffet tot het decoreren van de tafels. Wij zorgen ervoor dat jij samen met jouw gasten kunt genieten van een geweldige ervaring, compleet stressvrij.  

Na het evenement nemen wij natuurlijk alles weer mee. Wij doen de afwas! Zijn we alleen iets komen neerzetten? Dan komen wij dit ook weer ophalen.  

Voldoening

Wat ons werk nou echt leuk maakt? De reacties van onze klanten en gasten! Het geeft ons zoveel voldoening om een glimlach op jullie gezicht te toveren. Van de reacties op het event zelf, tot de reviews op Google, we kunnen er geen genoeg van krijgen.  

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Terug naar overzicht

referenties

Altijd op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.